Introductie

Ecompany is een onafhankelijke B2B-distributeur van verschillende toepassingen van energiemeters, regelapparatuur, IoT-sensoren en uitlezing. Wij staan u als professionele klant bij in uw zoektocht naar de meest passende oplossing dankzij onze doorgedreven technische kennis en service.

Ons verhaal

Ecompany werd in 2010 opgericht vanuit de motivatie om de uitdaging met het energievraagstuk aan te gaan. Net als honderdduizenden mensen wereldwijd, zagen ook wij bij Ecompany dat het hoognodig was om te handelen op het vlak van energieverbruik. Vanuit deze gedachte, blijven we voortdurend ons gamma en onze kennis uitbouwen.

Tot op vandaag is Ecompany gegroeid als een dynamische organisatie met een eigen nieuwbouwkantoor in Assent. Het pand biedt onder andere plaats aan een ruim magazijn met eigen stock, een demoruimte en een kantoor met comfortabele voorzieningen voor alle medewerkers.

Onze ambities

Door trouw te blijven aan onze visie en onze missie na te streven, maken wij onze ambities waar.

We mikken op de hoogste klanttevredenheid met onze persoonlijke aanpak en technische kennis. Door steeds gebruik te maken van de nieuwste en efficiëntste technologieën zullen we in staat blijven om als een van de belangrijkste spelers te blijven fungeren op de markt van energiemeters, regelappartuur, sensoren en de automatische uitlezing ervan.

Ook als werkgever willen wij een plaats zijn waar medewerkers zich thuis voelen en achter onze waarden staan. Wij motiveren hen om dag in dag uit kritisch en betrokken te zijn.

Tenslotte willen we als bedrijf steeds de beste prestatie neerzetten en blijvend investeren in onze mensen en ons aanbod. Zo draagt Ecompany haar steentje bij aan een duurzame toekomst.

Onze missie

Als onafhankelijke distributeur willen wij het aanspreekpunt zijn voor professionele klanten die op zoek zijn naar een custom-made en doordachte totaaloplossingen voor hun project rond energiemeters, regelappartatuur, sensoren en automatische uitlezing ervan.

We focussen hierbij op ondersteuning op maat dankzij een sterke inhouse expertise. Dat betekent dat het onontbeerlijk is om kwalitatieve producten te leveren waar we zelf achter staan.

Naast de beste oplossing zoeken voor concrete projecten, streven we er ook naar om onze kennis uit te bouwen om zo niet alleen in uw project, maar ook in de maatschappij bij te dragen aan het bewust omgaan met energie door deel te nemen aan innoverende initiatieven.

Onze visie

Als distributeur zijn wij merkonafhankelijk. Dit wilt zeggen dat wij op basis van onze kennis en ervaring ons eigen gamma samenstellen. Wij maken een selectie van competitieve producten die aan onze eisen voldoen. Zo is het gerenommeerde Deense bedrijf Kamstrup onze hoofdleverancier voor ultrasone energiemeters. Daarnaast vindt u bij Ecompany ook sinds 2017 de mondiaal leidende aandrijvings- en kleptechnologie van Belimo.

De belangrijkste troef van Ecompany is daarnaast ons team van deskundigen en engineers. Onze medewerkers zijn met hun uitgebreide kennis de spilfiguren binnen onze organisatie. Daarenboven investeren wij erin om hun kennis up-to-date te houden. Dit stelt ons in staat om samen met u de noden van uw project uit te lichten en producten op maat te selecteren.

Ook na de selectie staan wij u bij met gespecialiseerde ondersteuning en assistentie waar nodig. Zo kan u steeds optimaal gebruik maken van onze producten. Wij dragen support en service hoog in het vaandel, ook on-site mocht u dat wensen.

Danzij ons uitgekiend aanbod en onze doorgedreven kennis, bieden we u als professionele klant een unieke meerwaarde die u nergens anders vindt.

Ons team

Met overwegend ingenieurs in dienst hebben wij de juiste kennis in huis om voor uw projecten de efficiëntste oplossing te zoeken. Onze ondersteuning stopt echter niet bij het afleveren van een product. De service engineers van Ecompany staan voor u paraat met technische kennis en ervaring voor de nodige service na verkoop. Wij kijken ernaar uit om ook u verder te helpen.