In de kijker

Het laatste nieuws van Ecompany
Ecompany wordt geautoriseerde PR partner

Ecompany wordt geautoriseerde PR partner

Ecompany is sinds kort de officiële verdeler geworden van PR electronics in België. Hierbij de communicatie van PR electronics.

Geachte klant,

Vanaf heden verandert PR electronics haar structuur en organisatie in België. Deze verandering zal ons toelaten om de vertegenwoordiging van onze producten te verbeteren voor de procesindustrie in zowel België als Groothertogdom Luxemburg.

PR electronics is in zee gegaan met Ecompany, gelegen te Herent (nabij Leuven). Ecompany is nu een officiële en volwaardige PR Business Unit geworden met personeel dat specifiek toegewijd is aan de verkoop van PR. Op deze manier zijn we ervan overtuigd de uitstekende samenwerking met u voort te zetten en evenzeer een uitstekende technische en commerciële ondersteuning te blijven garanderen.

U kan met al uw prijsvragen, evenals commerciële en technische vragen vanaf heden terecht bij Ecompany.

Aarzel dus niet om ons te contacteren via info@ecompany.be of +32 16 88 38 40. Wij helpen u graag verder!